Op www.italiyos.jouwweb.nl staat heel veel info met foto’s over onder andere de regio’s Piemonte, Liguria en Toscane. Omdat deze site vol aan het lopen is volgt op deze site verdere info en foto over deze regio’s. Met name dan over opmerkelijke zaken zoals geschilderde ornamenten of kozijnen. En met schilderen bedoel ik het kunst schilderen hiervan.  Dus extra info boven de info en foto’s van de door ons bezochte dorpjes en andere bezienswaardigheden in Piëmonte.

Te beginnen met FENIS CASTLE

Bij het plannen van de vakantie 2018 nam ik het besluit om onder andere naar deze regio te gaan niet wetende dat de steden Aosta, Susa en Saluzzo zoveel moois te bieden hadden. Op het net was nog niet zo veel bekend hiervan, gelukkig maar want nu werden dit enorme verrassingen die deze regio met al die andere bezienswaardigheden in petto hadden.  Eerste rij foto's is Aosta, Tweede rij is Susa en derde rij Saluzzo.

Dan de andere bezienswaardigheden. Uitgebreid te vinden op www.italiyos.jouwweb.nl

De forten van Bard, Exelles en Fenestrelle hebben we bezocht. Er zijn nog veel meer. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn dan verwijs ik je naar het net.

Vooral die van het dorp Exelles is een zeer mooi fort. En bovenal, in tegenstelling tot de andere, is bijna alles toegankelijk. Gratis overigens zoals al deze forten.

Eerste rij is Bard, waar ook het oude centrum aardig is om even doorheen te lopen, Tweede rij is Exellis en derde rij is Fenestrelle.

De volgende bestemmingen zijn Balma Boves en de watervallen van Isolaz en Lillaz.  M aar er waren er meer, die vind je dus op www.italiyos.jouwweb.nl

WWW.ITALIYOS.JOUWWEB.NL voor meer Italië